Transport Diensten

Transport diensten efficiënt uitgevoerd

Wij bieden verschillende diensten op het gebied van transport en goederenvervoer. Denkt u hierbij aan pakket versturen, internationale verhuizingen en transport diensten van hier tot aan het buitenland. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Ook voor het verplaatsen van grote volumes kunt u terecht bij de WBS. Wij voeren transport diensten uit op kostenefficiënte wijze en met modern logistiek materieel. Een grote hoeveelheid vracht transporteren is geen enkel probleem, of het nu gaat om een gedeeltelijke containerlading (LCL) of volledige containerlading (FCL). Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice wat voor uw transport de beste keuze is.

Overzicht zending

Pakketgegevens
Aantal
Lengte, breedte, hoogte
Gewicht (Kg)

*Formaat en gewicht per pakket invoeren aub.

Voeg pakket toe
Zending gegevens
Bestemming
Geschatte waarden
Luchthaven
Haven
Afstand tot luchthaven
Afstand tot haven
Bezorg gebied
Verzekering
Pakket ophalen
Verzekerings kosten:
Ophaal kosten:
Afhandelingskosten WBS:
Luchtvrachtkosten
Zeevrachtkosten
Koerierkosten
Wegtransportkosten
Volume:
BTW:€0,-
Totaal:
Korting! normaal
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten wegens het hoge volume. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.

Niet uw gewenste verzendmethode of bestemming?
Neem contact op +31 (0)20-4466233

Uw gegevens

Ga naar stap 2
Veelgestelde vragen?

Gegevens ontvanger

Ga naar stap 3
Veelgestelde vragen?

Data & pakket inhoud

Gewenste datum aflever/afhalen
Gewenste datum aankomst
Pakket inhoud en/of opmerking
Veelgestelde vragen?
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
 title= title= title= title= title= title= title= title=

Wij denken met u mee

Wij zorgen ervoor dat iedere transport dienst met dezelfde zorg en efficiëntie wordt afgehandeld. Van wegtransport om een pakket te versturen naar het buitenland tot containervervoer met een zeer grote capaciteit. Bij transport van en naar het buitenland krijgt u vaak te maken met internationale wet- en regelgeving, ook daar helpen we u bij. Heeft u een afwijkend item dat verstuurd moet worden of een speciaal verzoek? Wij denken graag met u mee en proberen zover het toelaat het vervoer aan te passen naar uw wensen. Geef het door via bovenstaand formulier en wij nemen snel contact met u op!


Velden met een * zijn verplicht

Voordelig uw pakket van A naar Z

Vind de beste manier om uw pakket (inter)nationaal te versturen!