Verhuizen

Gemakkelijk, voordelig en snel

Verhuizen van uw inboedel

Internationaal verhuizen van uw inboedel doet u gemakkelijk, voordelig en snel met Worldwide Baggage Services! Wij zijn gespecialiseerd in internationale (deel)verhuizingen wereldwijd.
Middels betrouwbare partners kunnen wij elk gewenst transport voor u organiseren van deur tot deur en u adviseren waar nodig. Zie onderstaand onze tips.

Verhuizen met Worldwide Baggage Services betekent verhuizen zonder zorgen. Voor uw verhuizing nemen wij, samen met onze partners, het gehele traject tot in de kleine details met u door. Daarbij geven wij u vrijblijvend advies over de transport mogelijkheden, de benodigde documentatie lokaal en advies over de voorbereidingen.

Onze partners kunnen u helpen met inpakken, verpakken en het laden van een container indien nodig.

Maatwerk is geboden bij het verhuizen naar het buitenland. Laat daarom uw verhuizing in goede handen uitvoeren middels Worldwide Baggage Services. Heeft u waardevolle spullen te versturen? Of meubilair met grote emotionele waarde? Door middel van het bekisten kan schade voorkomen of beperkt worden. Kijk voor alle tips over een juiste verpakking op onze verpakkingspagina.

Een wereldwijd netwerk voor uw internationale verhuizing

Uw internationale verhuizing van deur tot deur regelen? Worldwide Baggage Services maakt gebruik van een wereldwijd partnernetwerk, die de lokale handelingen voor u uit handen neemt. Via zowel wegtransport, lucht- als zeevracht regelen wij u gemakkelijk uw internationale (deel) verhuizing.

Uw motorvoertuig internationaal verhuizen

Bent u van plan uw auto, motor of ander motorvoertuig te verhuizen? Worldwide Baggage Services neemt het transport van uw motorvoertuig uit handen en kan u voorzien van alle lokale handelingen.

Het verzekeren van uw verhuizing

Wij doen meer dan 100% ons best om uw internationale verhuizing zowel goed als volledig uit te voeren waarbij wij hoge eisen aan ons en onze partners stellen. Helaas komt het voor dat er schade kan optreden gedurende uw verhuizingen. Hierom bieden wij u de mogelijkheid aan om uw inboedel te verzekeren met ons.

Wat kost een internationale verhuizing?

De precieze kosten van een internationale verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze brengen wij graag samen met u in kaart. Voor meer informatie zijn wij u graag telefonisch van dienst op +31 (0)20 44 66 233, per e-mail of met onze chat.

Voordelig uw pakket van A naar Z

Vind de beste manier om uw pakket (inter)nationaal te versturen!