Pakket versturen buitenland

Veilig en snel uw pakket versturen naar buitenland

Wilt u een pakket versturen naar het buitenland? Maak dan eens gebruik van de services van Worldwide Baggage Services. Wij verzenden dagelijks honderden pakketten per wegtransport, luchtvracht en koerier. Daarnaast zijn we een gerenommeerde partij voor grote transporten zoals zeevracht. Is de eindbestemming aan de andere kant van de wereld of binnen de Europese Unie, wij zorgen dat het snel en veilig aan huis wordt afgeleverd! Bovendien kunt u bij ons terecht met al uw vragen als u nog niet zo bekend bent met een pakket naar het buitenland versturen, ons enthousiaste team staat voor u klaar!

Overzicht zending

Pakketgegevens
Aantal
Lengte, breedte, hoogte
Gewicht (Kg)

*Formaat en gewicht per pakket invoeren aub.

Voeg pakket toe
Zending gegevens
Bestemming
Geschatte waarden
Luchthaven
Haven
Afstand tot luchthaven
Afstand tot haven
Bezorg gebied
Verzekering
Pakket ophalen
Verzekerings kosten:
Ophaal kosten:
Afhandelingskosten WBS:
Luchtvrachtkosten
Zeevrachtkosten
Koerierkosten
Wegtransportkosten
Volume:
BTW:€0,-
Totaal:
Korting! normaal
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten wegens het hoge volume. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.

Niet uw gewenste verzendmethode of bestemming?
Neem contact op +31 (0)20-4466233

Uw gegevens

Ga naar stap 2
Veelgestelde vragen?

Gegevens ontvanger

Ga naar stap 3
Veelgestelde vragen?

Data & pakket inhoud

Gewenste datum aflever/afhalen
Gewenste datum aankomst
Pakket inhoud en/of opmerking
Veelgestelde vragen?
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
 title= title= title= title= title= title= title= title=

Pakket versturen: wat zijn de kosten?

Voordat u iets verstuurt, wilt u vast weten wat dit kost. Om het u makkelijk te maken, hebben we een tarief calculator op onze website. Vul in het formulier hieronder de afmetingen, het gewicht en de bestemming in en de kosten worden direct berekend. Zo kunt u handig prijzen vergelijken van een pakket versturen naar buitenland en de kosten. Maar hier stopt onze service natuurlijk niet. Bij een pakket naar het buitenland verzenden heeft u ook rekening te houden met de benodigde formaliteiten, zoals de verzekering van de zending en de juiste douaneformulieren. Vanzelfsprekend helpen we u daar bij. Heeft hier nu vragen over? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Particulier en zakelijk pakket versturen

U kunt bij ons een pakket versturen naar het buitenland als particulier of als onderneming, maar in principe maakt dit niets uit voor het verzendproces. Wilt u zakelijk pakketten versturen naar het buitenland? Slimme zet, want internationale e-commerce is nog steeds groeiende! Steeds meer consumenten winkelen over de grenzen, waardoor online retailers er vaker voor kiezen om ook in het buitenland te gaan verkopen. Maar wat is nu de beste manier om uw pakket bij de klant te krijgen? Wij helpen u bij het verzenden van een pakket, document of andere goederen naar het buitenland tegen aantrekkelijke tarieven. Op vragen over de juiste formulieren, afmetingen of verpakkingswijze hebben wij de juiste antwoorden zodat u efficiënt uw pakket naar het buitenland kunt verzenden. 

 

 

Pakket met spoed versturen

De bezorgtijd van een pakket bezorgen in het buitenland hangt af van de bestemming, voor een pakket versturen met spoed naar het buitenland verzorgen wij natuurlijk ook de afhandeling. De zending volgt u eenvoudig online via de internationale track en trace. Om de levering op het juiste adres te vergemakkelijken, raden we aan om altijd het telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel te vermelden. Het kan namelijk zijn dat het bezorgadres onbekend is. Of dat het adres niet meer leesbaar is. Soms wil de ontvanger het pakket niet ontvangen. Het is dus belangrijk dat de naam van de geadresseerde exact overeenkomt met het naambordje bij het huis of bedrijf. Vermeld het retouradres linksboven van de grootste zijde van het pakket. Maak duidelijk dat het om een retouradres gaat door ‘afzender’ of ‘retouradres’ te vermelden.

 

Snel pakket naar het buitenland versturen

Worldwide Baggage Services is hét reisbureau voor vracht! We behandelen zowel particuliere als commerciële opdrachten om een pakket naar het buitenland te versturen. Bij ons heeft u geen account nodig om direct de goederen te versturen, wel zo handig en snel! Heeft u vragen over het verpakken van het pakket, de levertijd, pakket versturen naar het buitenland kosten of met spoed een pakket naar het buitenland versturen, laat het ons weten en neem direct contact op.


Velden met een * zijn verplicht

Voordelig uw pakket van A naar Z

Vind de beste manier om uw pakket (inter)nationaal te versturen!