Zwaar pakket versturen

Zwaar pakket versturen particulier en zakelijk

Een zwaar pakket versturen, wat is daar eigenlijk voor nodig en waar moet u precies rekening mee houden? Kies in de eerste plaats een partij met verstand van zaken om u te helpen met de zending. Bij Worldwide Baggage Services zijn we gespecialiseerd in zowel particuliere als commerciële zendingen. Wilt u een zwaar pakket versturen naar het buitenland? Wij helpen u bij het verzendproces en geven u advies over de beste manier om uw zending te verpakken en de meest geschikte vervoersmethode.

 

 

Overzicht zending

Pakketgegevens
Aantal
Lengte, breedte, hoogte
Gewicht (Kg)

*Formaat en gewicht per pakket invoeren aub.

Voeg pakket toe
Zending gegevens
Bestemming
Geschatte waarden
Luchthaven
Haven
Afstand tot luchthaven
Afstand tot haven
Bezorg gebied
Verzekering
Pakket ophalen
Verzekerings kosten:
Ophaal kosten:
Afhandelingskosten WBS:
Luchtvrachtkosten
Zeevrachtkosten
Koerierkosten
Wegtransportkosten
Volume:
BTW:€0,-
Totaal:
Korting! normaal
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten wegens het hoge volume. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.

Niet uw gewenste verzendmethode of bestemming?
Neem contact op +31 (0)20-4466233

Uw gegevens

Ga naar stap 2
Veelgestelde vragen?

Gegevens ontvanger

Ga naar stap 3
Veelgestelde vragen?

Data & pakket inhoud

Gewenste datum aflever/afhalen
Gewenste datum aankomst
Pakket inhoud en/of opmerking
Veelgestelde vragen?
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
 title= title= title= title= title= title= title= title=

Zwaar pakket maximum gewicht

Bij een regulier pakket verzendpunt gelden vaak restricties bij het versturen van een zwaar pakket, zoals een maximum gewicht. Meestal ligt dit dan rond de 30 kilo. Omdat wij onze klanten meer willen bieden dan dat, werken we samen met een vast netwerk van vervoerders over de hele wereld. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om goederen te versturen van 10 kg, 25 kg, 40 kg of 50 kg. U kunt zelfs een zwaar pakket verzenden als particulier van 1000 kg! Dit doen we tegen marktconforme tarieven en met een wereldwijd dekkingsgebied, ideaal toch?

 

Zwaar pakket versturen, wat zijn de kosten?

Vraagt u zich af wat een zwaar pakket versturen moet kosten? Gebruik dan de tarievencalculator hierboven. Met deze handige tool berekent u binnen een paar tellen de kosten van een zwaar pakket versturen. Het enige wat u hoeft te doen is de afmetingen van de verpakking op te meten en in te vullen, samen met het gewicht en de eindbestemming. Weet u nog niet precies wat u wilt opsturen? Als u een schatting van de afmetingen en/of het gewicht invult, kan de automatische calculator u alvast de kosten bij benadering geven. Het systeem geeft per vervoersmogelijkheid de tarieven per koerier, luchtvracht of wegtransport. Daarnaast ziet u direct de mogelijkheden van de vervoersopties, bijvoorbeeld hoeveel werkdagen het duurt om de zending af te leveren. Stuurt u verschillende losse pakketten? Klik dan op ‘meer pakketten verzenden’ en bereken de gezamenlijke kosten van uw diverse zendingen.

 

 

Zwaar pakket verzenden als particulier

Een zwaar pakket verzenden als particulier werkt in principe hetzelfde als commerciële vracht verzenden. Wat extra ondersteuning als u dit nog nooit eerder hebt gedaan kan dan zeker van pas komen. Wist u bijvoorbeeld dat als een pakket zwaarder is dan 25 kg, binnen Europa een ‘zwaar pakket’ – etiket verplicht is? De internationale regels zijn iets anders. Wilt u een zwaar pakket verzenden als particulier buiten Europa, dan heeft u vanaf 31,5 kg een etiket voor zware pakketten nodig. Een zwaar pakket wordt in de regel verstuurd met een trackingnummer. Hierdoor kunt u de status van uw zending 24/7 checken via online track & trace. Is er een probleem? Dan helpt onze klantenservice u snel en kan er aan de hand van het nummer worden nagegaan waar uw pakket zich bevindt. Onze logistieke experts staan voor u klaar!


Velden met een * zijn verplicht

Voordelig uw pakket van A naar Z

Vind de beste manier om uw pakket (inter)nationaal te versturen!