Groot pakket versturen

Groot pakket versturen naar het buitenland

Een groot pakket versturen is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet. Voor advies over hoe u dit het beste kunt aanpakken en wat er nodig is om een groot pakket te verzenden, kunt u bij Worldwide Baggage Services terecht. Van verzending tot levering ontzorgen wij de verzendingen van kleine en grote vracht, van klein pakket tot groot pakket versturen naar het buitenland. Breng uw pakket naar ons hoofdkantoor bij Schiphol of maak een afspraak om het bij u thuis op te laten halen. Na het verzenden kunt u het vervolgens traceren terwijl het onderweg is. Vertrouw op onze samenwerkingspartners om het pakket veilig en op tijd af te leveren op de bestemming.

 

 

Overzicht zending

Pakketgegevens
Aantal
Lengte, breedte, hoogte
Gewicht (Kg)

*Formaat en gewicht per pakket invoeren aub.

Voeg pakket toe
Zending gegevens
Bestemming
Geschatte waarden
Luchthaven
Haven
Afstand tot luchthaven
Afstand tot haven
Bezorg gebied
Verzekering
Pakket ophalen
Verzekerings kosten:
Ophaal kosten:
Afhandelingskosten WBS:
Luchtvrachtkosten
Zeevrachtkosten
Koerierkosten
Wegtransportkosten
Volume:
BTW:€0,-
Totaal:
Korting! normaal
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten wegens het hoge volume. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.

Niet uw gewenste verzendmethode of bestemming?
Neem contact op +31 (0)20-4466233

Uw gegevens

Ga naar stap 2
Veelgestelde vragen?

Gegevens ontvanger

Ga naar stap 3
Veelgestelde vragen?

Data & pakket inhoud

Gewenste datum aflever/afhalen
Gewenste datum aankomst
Pakket inhoud en/of opmerking
Veelgestelde vragen?
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
 title= title= title= title= title= title= title= title=

Voordelig en snel verzenden

Een groot pakket versturen naar het buitenland is in principe zo geregeld. WBS is uw professionele partij voor zowel kleine pakketten verzenden als een zwaar pakket versturen. Internationale zendingen zijn altijd wat risicovoller dan standaard zendingen. Een zending over de grens is namelijk langer onderweg en wordt vaak door meerdere partijen verwerkt. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een professionele, betrouwbare partij om bijvoorbeeld een groot aantal pakketten tegelijkertijd te versturen. Wij denken met u mee wat de voordeligste en snelste manier is om uw goederen op de plek van bestemming te krijgen.

 

Groot pakket versturen: wat zijn de kosten?

Waarschijnlijk heeft u al wel een keer een pakket naar het buitenland verstuurd. Maar een groot pakket versturen is wat anders, want wat zijn de kosten? Die zijn op onze website makkelijk te berekenen met de tarievencalculator in het formulier hieronder. U zult al snel tot de conclusie komen dat we prima prijzen hanteren vergeleken met de concurrentie, ook voor een groot pakket opsturen!  Tel daar de professionele afhandeling en ons hoge serviceniveau bij op en de keuze via wie u een groot pakket wil versturen, is volgens ons snel gemaakt!

 

 

Wat als u een groot aantal pakketten wil versturen?

Bij een groot aantal pakketten versturen komen wat extra handelingen kijken. Er zijn een paar mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen, namelijk via een pakketservice versturen met zeevracht, via een pakketservice versturen met luchtvracht of via een koeriersdienst versturen. Om deze drie mogelijkheden te vergelijken, gebruikt u onze handige rekentool. Nadat u de gegevens hebt ingevuld, verschijnt er namelijk een overzicht waarin we de prijs van de zeevracht laten zien, naast de prijs van een koeriersdienst en de prijs van luchtvracht. Denk er ook aan om de goederen zo gunstig mogelijk te verpakken. U kunt makkelijk verschillende artikelen bij elkaar in een doos verpakken, als u er maar aan denkt om ieder item eerst apart te beschermen met bubbeltjesplastic en daarna de ruimtes die tussen de items overblijven goed op te vullen met bijvoorbeeld krantenpapier. Zo kunt u eenvoudig een groot pakket verzenden. Bij vragen staan we voor u klaar, neem gerust contact op!

 


Velden met een * zijn verplicht

Voordelig uw pakket van A naar Z

Vind de beste manier om uw pakket (inter)nationaal te versturen!