Container transport

Container transport door WBS

Worldwide Baggage Services is specialist in wereldwijd container transport over zee, maar ook bij luchtvracht, koeriersdiensten en wegtransport kunt u van ons op aan. Vervoer over zee, ofwel zeecontainer transport, gaat per metalen kist, die altijd standaardafmetingen heeft. Hierdoor kan de container eenvoudig via weg, water of spoor worden vervoerd, zonder dat de vracht in- of uitgeladen hoeft te worden. Hier wordt natuurlijk veel tijd door bespaard!

 

 

Overzicht zending

Pakketgegevens
Aantal
Lengte, breedte, hoogte
Gewicht (Kg)

*Formaat en gewicht per pakket invoeren aub.

Voeg pakket toe
Zending gegevens
Bestemming
Geschatte waarden
Luchthaven
Haven
Afstand tot luchthaven
Afstand tot haven
Bezorg gebied
Verzekering
Pakket ophalen
Verzekerings kosten:
Ophaal kosten:
Afhandelingskosten WBS:
Luchtvrachtkosten
Zeevrachtkosten
Koerierkosten
Wegtransportkosten
Volume:
BTW:€0,-
Totaal:
Korting! normaal
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten wegens het hoge volume. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.

Niet uw gewenste verzendmethode of bestemming?
Neem contact op +31 (0)20-4466233

Uw gegevens

Ga naar stap 2
Veelgestelde vragen?

Gegevens ontvanger

Ga naar stap 3
Veelgestelde vragen?

Data & pakket inhoud

Gewenste datum aflever/afhalen
Gewenste datum aankomst
Pakket inhoud en/of opmerking
Veelgestelde vragen?
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
 title= title= title= title= title= title= title= title=

 

Wereldwijd zeecontainer transport

Of het nu gaat om een transport naar Washington voor een bedrijfsverhuizing of de emigratie van een gezin naar een klein dorpje in Nieuw-Zeeland, met container shipping door WBS weet u zeker dat uw vracht veilig aankomt op de plaats van bestemming. Wij verzorgen wereldwijd container vervoer en zijn uw specialist voor het versturen van pakketten, bagage, complete inboedels of grote bedrijfsinstallaties. Verhuist u naar het buitenland? Dan kan de voordeligste optie zijn dat u een container huurt. De meest gebruikte zeecontainer voor transport heeft een afmeting van 20ft, maar wij bieden ook 40ft aan. Zo weet u zeker dat al uw spullen mee kunnen naar uw nieuwe adres en heeft u geen stress op het laatste moment om alles passend te krijgen. Vindt u het lastig om een inschatting te maken van het container transport en de container transport prijzen? Neem dan contact op, door onze jarenlange expertise kunnen we dit nauwkeurig beoordelen.

 

Voordelen van container transport

Er zijn verschillende voordelen van container transport. Natuurlijk speelt de standaard afmeting van de metalen kisten een grote rol, waardoor ze eenvoudig kunnen worden overgeladen. Over de hele wereld wordt dezelfde standaard gehanteerd, waardoor het overhevelen van de vracht niet nodig is. In havens waar water, spoor en wegen samenkomen, levert dit natuurlijk een grote tijd – en geld – besparing. Er zijn speciale treinwagons en vrachtwagens die shipping cargo zo kunnen overnemen, zodat alles vlot verder richting eindbestemming kan worden vervoerd.

 

Container transport prijzen

Of u nu eenmalig iets wil laten verschepen zoals een auto of motor, of regelmatig ladingen per zeecontainer wil laten vervoeren, bij WBS vinden we voor u de meest efficiënte oplossing. Door ladingen slim te combineren, kunnen we op het vervoer van zeecontainers besparen. Iedere vervoer is maatwerk en door te luisteren naar uw wensen, bepalen we samen met u de best passende vervoersmethode. We verschepen goederen zowel voor de zakelijke klant als de particulier. Ook als u nog geen enkele kennis heeft van container vervoer, kunt u gebruik maken van onze diensten. Wilt u weten wat de container transport prijzen zijn om per zeecontainer uw lading te vervoeren? Neem dan contact met ons op.

 

 

Wat is FCL en LCL?

FCL betekent ‘Full Container Load’ en LCL staat voor ‘Less Container Load’. Hoe u hier het beste tussen kunt kiezen? Daar adviseren wij u als zeevracht expediteur graag over. Het eerste waar we naar kijken, is de grootte van de zending. Als de inhoud van uw lading meer dan een halve container is, raden we u aan om voor FCL te kiezen. Om u een goede voorstelling van de inhoud te geven, gebruiken we ter illustratie een voorbeeld met pallets. Bij twaalf pallets of meer, kunt u het beste kiezen voor het huren van FCL, een volledige container. Bij elf pallets of minder, is vaak een LCL, een halfvolle container, de meest gunstige optie. Bij een deellading wordt de prijs van het transport gebaseerd op de inhoud en het gewicht van de zending.

 

WBS: container transport voor bedrijven en particulieren

Als zeevracht expediteur zijn wij gespecialiseerd in het transport van zendingen voor zowel particulieren als bedrijven. De meeste container transport bedrijven concentreren zich alleen op de zakelijke dienstverlening. Wij zijn er ook voor privétransporten. Bij ons zijn boekingen bovendien niet gebonden aan een maximum gewicht, afmetingen of een vast afleverschema. Daarnaast heeft u bij ons de keuze om op de bestemming de goederen zelf bij de douane ten invoer aan te geven, of om dit over te dragen aan een lokale agent. Heeft u vragen over hoe u het cargo by sea moet aanpakken? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder!


Velden met een * zijn verplicht

Voordelig uw pakket van A naar Z

Vind de beste manier om uw pakket (inter)nationaal te versturen!