Zeecontainer

Zeecontainer voor efficiënt vervoer van goederen

Vervoer per zeecontainer is een veilige en efficiënte manier om uw goederen van A naar B te krijgen. Als u niet bekend bent met zeecontainer transport, kunnen we ons voorstellen dat u niet weet hoe u een zending over zee moet aanpakken. Wij helpen u graag verder. Dit geldt natuurlijk ook als u gebruik wil maken van een van onze andere diensten op het gebied van luchtvracht, koeriersdiensten en wegtransport.

 

 

Overzicht zending

Pakketgegevens
Aantal
Lengte, breedte, hoogte
Gewicht (Kg)

*Formaat en gewicht per pakket invoeren aub.

Voeg pakket toe
Zending gegevens
Bestemming
Geschatte waarden
Luchthaven
Haven
Afstand tot luchthaven
Afstand tot haven
Bezorg gebied
Verzekering
Pakket ophalen
Verzekerings kosten:
Ophaal kosten:
Afhandelingskosten WBS:
Luchtvrachtkosten
Zeevrachtkosten
Koerierkosten
Wegtransportkosten
Volume:
BTW:€0,-
Totaal:
Korting! normaal
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.
We kunnen voor deze bestemming helaas niet direct een indicatie geven van de kosten wegens het hoge volume. Wanneer u uw aanvraag verstuurd nemen wij contact met u op over de beste mogelijkheden.

Niet uw gewenste verzendmethode of bestemming?
Neem contact op +31 (0)20-4466233

Uw gegevens

Ga naar stap 2
Veelgestelde vragen?

Gegevens ontvanger

Ga naar stap 3
Veelgestelde vragen?

Data & pakket inhoud

Gewenste datum aflever/afhalen
Gewenste datum aankomst
Pakket inhoud en/of opmerking
Veelgestelde vragen?
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
 title= title= title= title= title= title= title= title=

Zeecontainer transport volledig geregeld

Wanneer uw zeecontainer transport is aangekomen in de haven, kunt u ervoor kiezen om zelf het transport naar uw eindlocatie te regelen. Heeft u liever helemaal geen omkijken naar het vervoer? Maak dan gebruik van de uitgebreide service die wij als zeevracht expediteur voor zeecontainer vervoer bieden: indien gewenst verzorgen wij de volledige afhandeling. We kunnen het transport verder laten plaatsvinden per spoor, per binnenvaartschip of over de weg. Het transport laten vervoeren per vrachtwagen is de meest voorkomende vorm, omdat dit een efficiënte manier is om uw zeecontainer vervoer bij de eindbestemming voor de deur af te leveren.

 

Veilig zeecontainer vervoer

Iets per zeecontainer vervoeren is een eenvoudige en veilig optie om vracht van A naar B te krijgen. Bij WBS staan efficiëntie, snelheid en kwaliteit altijd voorop. We hebben een wereldwijd netwerk voor zeecontainer transport waar u gebruik van kunt maken. U bepaalt zelf hoeveel u uit handen geeft. Als u het wil, handelen we ook bijkomende formaliteiten voor u af. Om alles in goede banen te leiden, moeten er namelijk diverse administratieve handelingen plaatsvinden. Met name voor bedrijven is het handig om dit door een partij uit te laten voeren die expert is in zeevracht. Zo bent u er zeker van dat alles is geregeld voordat uw vracht per zeecontainer wordt vervoerd.

 

Wat voor type zeecontainers zijn er?

Er bestaan meerdere type zeecontainers, dit zijn de vijf meest voorkomende:

  • Zeecontainer. Dit is het meest voorkomende type zeecontainer, ook wel dry box genoemd. Dit type wordt wereldwijd gebruikt voor transport van goederen over de weg, over zee en over spoor. Daarnaast is de zeecontainer ideaal voor opslag van goederen. Bij WBS bieden we 20FT en 40FT containers.
  • Reefer container. Dit is de zogenaamde koelcontainer, welke zeer goed geïsoleerd is en uitgerust met een generator om te koelen.
  • Tank container. Dit type wordt gebruikt voor het vervoeren van vloeistoffen en chemicaliën. De IMO certificering geeft aan welk type vloeistof in de container vervoerd mag worden.
  • Open top container. Deze containers worden via de bovenkant geladen, zoals de naam al aangeeft. Ze worden dan ook afgesloten met een dekzeil en niet met een dak.
  • Flat rack container. Soms worden er goederen met afwijkende afmetingen vervoerd. Dit kan dan met de flat rack container, aangezien deze geen zijkanten heeft.

 

Wat zijn de zeevracht specificaties?

De zeevracht specificaties hangen samen met het type zeecontainer. Ieder type heeft weer zijn eigen afmetingen en voors- en tegens. Bij WBS werken we met de standaard 20ft container en 40ft container. De 20ft kan bijvoorbeeld een maximale vracht van 21.727 kg meenemen, 11 europallets, en de 40ft wel 26.680 kg, wat 23 tot 24 euro pallets inhoudt.

 

Wat zijn de afmetingen van zeecontainers?

De afmetingen van de zeecontainers zijn als volgt:

  • De 20ft container heeft een afmeting aan de binnenzijde van 5,89 m x 2,33 m x 2,38 m. De afmeting van de deur is 2,28 m x 2,33 m.
  • De 40ft container heeft een afmeting aan de binnenzijde van 12,01 m x 2,33 m x 2,38 m. De afmeting van de deur is gelijk aan die van het 20ft formaat: 2,28 m x 2,33 m.

WBS: uw reisbureau voor vracht

Wilt u veilig en snel goederen vervoeren? Zoekt u een betrouwbare partij voor uw internationale verhuizing? Regel dan nu al het transport eenvoudig online, u hoeft geen account aan te maken om direct uw goederen te versturen. Van wereldwijd zeecontainer vervoer tot aan het afleveren van een pakket binnen de EU, WBS staat voor u klaar!


Velden met een * zijn verplicht

Voordelig uw pakket van A naar Z

Vind de beste manier om uw pakket (inter)nationaal te versturen!