Schiphol geeft passagiers zonder handbagage voorrang

26-06-2017

“Luchthaven Schiphol gaat in de drukke zomerperiode experimenteren met een zogenoemde ‘no trolley’-doorgang. Passagiers die geen of weinig handbagage bij zich hebben kunnen via deze doorgang sneller door de veiligheidscontroles.

Schiphol hoopt met de maatregel de doorstroming te verbeteren. In de meivakantie ontstonden er lange wachtrijen op de luchthaven. Vluchten liepen daardoor vertraging op en tientallen passagiers misten hun vlucht.

 

Hogere tarieven voor overbagage

Luchtvaartmaatschappijen vragen steeds meer geld voor bagage die in het ruim gaat. Passagiers nemen daarom vaker rolkoffers en zware tassen mee als handbagage. Die bagage moet door de veiligheidsscans en dat kost tijd”.

(Bron, NOS, 26-6-2017)

 

Bagage vooruit versturen

In veel gevallen kan het dus lonend zijn om uw koffers en overige bagage vooruit op te sturen om lange rijen en vele ergernissen te voorkomen. Via onze diensten stuurt u gemakkelijk en snel uw bagage vooruit op om zorgeloos en gemakkelijk te reizen. Nooit meer lange rijen en zorgen om te laat te komen voor uw vlucht, in plaats daarvan reist u comfortabel zonder bagage vooruit. Het enige wat u hoeft te doen is in het hotel uw koffer op te halen bij de receptie.

Terug naar overzicht

Our new zero-pollution warehouse/office


  • More than 5000 SQM storage possibilities
  • Temperature-controlled GDP/fresh
  • General cargo incl. OHG.

New address per 1st of August 2022
Contouravenue 81, 2133LD, Hoofddorp

This will close in 0 seconds