Hoe werkt het

Hoe werkt het?

  1. Middels de calculator vult u maten en gewichten in van uw zending en de bestemming. Als u meer dan 1 item te versturen heeft dan klikt u op ‘meer pakketten verzenden” en vult u hier alle maten en gewichten in.
  2. Vervolgens ziet u per modaliteit een indicatie van de kosten. Als u een keuze gemaakt heeft klikt u vervolgens op de desbetreffende modaliteit en vult u zowel afzender- als ontvanger gegevens in. Hierna kiest u de aflever- of afhaaldatum en aankomstdatum en vult u de pakketinhoud in. Desgewenst kiest u ervoor om de goederen te verzekeren en opgehaald te hebben door ons. Deze kosten worden automatisch berekend op basis van de waarde van uw goederen en uw postcode.
  3. Nadat u uw zending bij ons geboekt heeft ontvangt u van ons binnen een werkdag een boekingsbevestiging, onze voorwaarden, een paklijst en een afhaalbewijs als u er voor kiest om de goederen af te laten halen bij u thuis.
  4. Als WBS uw goederen ontvangen heeft dan meten en wegen wij deze en sturen wij u de factuur op middels een betalingslink of u kunt deze direct cash of per pin voldoen als u uw goederen zelf komt aanleveren. Ontvangt u de factuur per betalingslink dan kunt u kiezen uit iDeal, PayPal of credit card om deze te voldoen.
  5. Wanneer wij de betaling binnen hebben versturen wij uw goederen en informeren wij u te allen tijden. Uw goederen zijn bij ons veilig in handen.

Zo simpel is het!

Voordelig uw pakket van A naar Z

Vind de beste manier om uw pakket (inter)nationaal te versturen!